LOADING CLOSE

Ética professional

Objectiu

El nostre objectiu professional principal és la satisfacció del client i la nostra obligació és que aquest vulgui tornar quan tingui nous problemes o dificultats, així com ser els primers que recomani.

VallèsInformàtica.cat neix amb la filosofia de permetre a tothom disposar de la informàtica, tant de manera professional como personal. Millorar les experiencies al utilitzar l’ordinador utilitzant la millor tècnica en cada cas.

Funció

La nostra funció és aconseguir la petició del client, i si és possible, millorant les seves demandes professionals perquè arribi a llocs on desconeixia que es podia arribar.

Nous programes o petites millores al hardware poden millorar drasticament el funcionament d’un ordinador, tot això sense oblidar que el preu és econòmic.

Fundador

Aquest projecte neix de la mà de Lluís Azorín, al món de la informàtica des de fa més de 10 anys. Després de molts anys d’experiencia i de molts clients satisfets amb la seva feina decideix fer el salt a un servei professional per donar servei a empreses i particulars amb problemes d’ informàtica.

Podeu consultar el seu perfil de Linkedin per comprovar les crítiques positives sobre la seva feina.

Equip

A més comptem amb un equip professional amb amplia experiencia als seus sectors corresponents per a dur a terme les diferents funcions requerides.

Comptem de manera fixa amb Pau Sanz com a desenvolupador web i tècnic informàtic.